TopDog Gym

TopDogilta on mahdollista vuokrata tilaa koirasi kanssa treenaamiseen. Tila on avara ja sen yhteydessä käytettävänä on useita välineitä, kuten jumppapalloja ja kartioita. Tilan voi myös vuokrata muuhunkin liikuntakäyttöön. Tällöin on tosin hyvä huomioida, että tilassa treenataan pääsääntöisesti koiria, joten voimakkaasti allergisille tämä voi olla ongelma. Tila sijaitsee TopDog Nummelan yhteydessä osoitteessa Vihdintie 2 Nummela.

Miten hallin vuokraaminen toimii?

Osta itsellesi halliaika verkkokaupasta. Saat ostosi jälkeen tilausnumeron. Tämän jälkeen tee varaus kalenteriin haluamallesi vapaalle ajankohdalle. Kirjoita varaukseesi hallivuoro-ostoksesi tilausnumero (esim. tilaus 1001).

Pääset varauskalenteriin täältä.

Hallivuoroja voi ostaa joko 30min, tai 1h. Voit ostaa samalla kertaa useita vuoroja, jos esimerkiksi haluat vuokrata hallia 4h putkeen, ostat 4x1h. Mikäli haluat hallin 1,5h, osta 1x1h ja 1x30min jne. Voit myös ostaa 1h halliaikaa ja käyttää sen kahdessa 30min erässä käyttäen molemmsisa samaa tilausnumeroa. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään ongelmatilanteissa asiakaspalvelu(at)topdog.fi

Hallivuoroja voit ostaa täältä.

Kun ostat 5 tuntia tai enemmän ja saat tuntivuokran kassalla hintaan 20€/h.

Ennen vuoron ostamista tutustuhan sopimus- ja toimitusehtoihimme, josta voit lukea GYM:in käyttöehdot ja säännöt.