Tietoa meistä

TopDog on täysin kotimainen koirien ruokinnan ja koiraurheilun erikoisliike. Löydät valikoimastamme kaiken mitä koirasi tarvitsee terveelliseen ja aktiiviseen elämään.

TopDog on perheyritys, joka on ollut osa Nummelaa jo yli 10 vuotta. TopDog sai alkunsa perheyrityksenä Nummelan harjun toisella puolella Veikkoinkorvessa, josta myöhemmin muutettiin aivan Nummelan keskustaan.

Asioidessasi TopDogilla tiedät tukevasi suomalaista yrittämistä. Pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita tuotteita ja asiantuntevaa ja ystävällistä asiakaspalvelua. Olemme ylpeitä siitä, että voimme palvella asiakkaitamme kaikissa heidän tarpeissaan. Valikoimamme sisältää lähes kaikki suosituimmat koiranruokamerkit Suomessa, jonka lisäksi harrastus ja koiraurheilupuolemme on yksi Suomen kattavimpia.

Henkilökuntamme on osaava ja aina valmis palvelemaan. Myymälän puolelta löydät niin yrittäjiä kuin osaavia koiraharrastuksen veteraaneja. Tarjoamme lisäksi kesätöitä ja harjoittelupaikkoja opiskelijoille ja muille eläinalan tuleville ammattilaisille.

TopDog on tarina perinteisestä suomalaisesta yrittämisestä. Olemme kiitollisia siitä, että saamme olla osa Nummelaa ja Vihtiä. Samalla haluamme kiittää kaikkia uusia ja vanhoja asiakkaitamme, jotka mahdollistavat toimintamme nyt ja tulevaisuudessa. Asioitpa sitten Nummelan liikkeellä tai verkkokaupassamme, haluamme kiittää sinua siitä, että tuet kotimaista yrittämistä ja autat meitä parantamaan TopDogia kun suuntaamme tarinamme seuraavaan kymmeneen vuoteen.