Palauta ostoksesi

PALAUTUSOHJEET

Kiitos, että valitsit TopDogin. Mikäli et ole täysin tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen helposti seuraavien ohjeiden mukaisesti.

 

Valmistele tuote palautukseen:

 1. Pakkaus: Pakkaa tuote huolellisesti, mieluiten sen alkuperäiseen kuljetuspakkaukseen. Varmista, että tuote on suojattu ja pysyy paikallaan kuljetuksen aikana. Voit käyttää lisäsuojaukseen esimerkiksi sanomalehteä.
 2. Tuotteen kunto: Varmista, että tuote on alkuperäiskunnossa, kaikki etiketit ja hintalaput ovat paikoillaan. Huomaa, että voimme veloittaa tuotteen arvonalentumisen, mikäli ehtoja ei noudateta.
 3. Tee palautus verkkokaupassa: Mene osoitteeseen www.topdog.fi. Kirjaudu sisään oikeasta yläkulmasta tilauksen yhteydessä käyttämälläsi sähköpostilla. Saat sähköpostiisi kirjautumiskoodin, jonka syötät verkkosivuille. Kirjauduttuasi valitse tilauksistasi se tilaus, jonka haluat palauttaa. Valitse "pyydä palautusta" ja seuraa ohjeita. Saat tämän jälkeen ohjeet palautuksen viimeistelyyn sähköpostissasi.

 

  Rahojen palautus ja tuotteen vaihto:

  • Kuitti: Ota palautuksesta kuitti ja säilytä se kunnes rahat palautetaan tai vaihtotuote saapuu.
  • Rahojen palautus: Palautamme rahat käyttämäsi maksutavan mukaisesti.
  • Tuotteen vaihto: Jos haluat vaihtaa tuotteen kalliimpaan, saat sähköpostiisi maksulinkin erotuksen maksamiseksi.

   

  Olemme täällä auttaaksemme! Jos sinulla on kysyttävää palautusprosessista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@topdog.fi