Asiakasarviot

Tällätä sivulta löydät tietoa TopDogin asiakastuotearviokäytännöstä.

TopDog haluaa tarjota asiakkailleen mahdollisuuden jättää arvio ostamastaan tuotteesta. Arvostamme asiakkaittemme mielipidettä ja tästä syystä kannustamme kaikkien tuotteiden kohdalla palautteen jättöön.

Arviointi tapahtuu antamalla tuotteille tähtiä (1-5) ja niin halutessaan voi myös jättää vapaan kommentin tuotteesta. Arviointien tarkoitus on kertoa TopDogille ja sen asiakkaille arvioijan henkilökohtainen kokemus tuotteesta, olipa kokemus sitten positiivinen tai negatiivinen. TopDog ei lähtökohtaisesti muuta, tai jätä julkaisematta rehellisiä tuotearvioita, joissa voidaan todeta asiakkaan ostaneen tuoteen TopDog-liikkeestä ja käyttäneen tuotetta asiaan kuuluvalla tavalla, vaikka arviointi ja palaute olisi negatiivinen.

TopDog moderoi kaikkia asiakasarvioita ja pidättää oikeuden olla julkaisematta sellaisia asiakasarvioita, joiden se katsoo rikkovan asiakasarvioinnin sääntöjä. Kaikki asiakasarvioinnit luetaan ennen niiden julkaisemista. Lisäksi TopDog kieltää asiakasarviointijärjestelmän käyttämisen mihinkään laittomaan, haitalliseen, muita loukkaavaan tai vahingoittavaan tarkoitukseen. Samoin on kiellettyä tuottaa asiakasarviointeja, joiden tarkoituksena on harhaanjohtaa asiakkaita, tai millään tavalla hyökätä tai vahingoittaa tuotteiden tuottajia, TopDogia, sen asiakkaita ja/tai henkilökuntaa.