Myymiämme merkkejä

Tutustu TopDogiin

Ruokintapulma?

Onko koirallasi jokin ruokintaan liittyvä ongelma? Vaivaako hiiva, herkkä vatsa tai nirsoilu? Mietitkö saako koirasi varmasti oikeanlaista ravintoa?

Älä epäröi kääntyä puoleemme, kun kyseessä on koirasi ruokinta. Meillä on vuosien kokemus koirien ravinnosta ja ruokinnasta. Perustamme tietomme tutkittuihin faktoihin sekä satoihin asiakkaidemme omiin kokemuksiin.

Raakruokaa? 50/50 kuivaruokaa? Jokainen koira ja koti on erilainen. Autamme sinua löytämään juuri sinun koirallesi sekä omaan elämäntyyliisi sopivan ruokavalion.

Myymälästämme löydät yhden Etelä-Suomen laajimmista raakaruokavalikoimista sekä laadukkaat lisäravinteet ja kuivaruoat. Tule tutustumaan myymälään, tai laita meille sähköpostia. Me autamme mielellämme!

Liity kanta-asiakkaaksi!

TopDogin verkkokaupan kanta-asiakaana saat kerran kuukaudessa kanta-asiakassähköpostin. Sähköposti sisältää kuukausittaiset verkkokaupan edut, jotka ovat voimassa vain verkkokaupan kanta-asiakkaaksi rekisteröityneille.

Kanta-asiakkaakuus edellyttää uutiskirjeen tilaamista. Edut ovat voimassa vain kirjeen tilaajille.

Tilaa kanta-asiakaskirje syöttämällä sähköpostisi alla olevaan kenttään, tai luo tunnus ja tilaa kirje tunnuksen luonnin yhteydessä.

Suomen palveluskoiraliiton virallinen yhteistyökumppani

TopDog on Suomen palveluskoiraliiton virallinen yhteistyökumppani. Löydät TopDogin viimeisimmät tarjoukset SPKL:n lehdestä!

Suomen Palveluskoiraliitto on Suomessa toimiva palveluskoiratoiminnan keskusjärjestö, joka toimii yhteistyössä muiden koirajärjestöjen sekä koiraa käyttävien viranomaisten kanssa. Jäseninä Palveluskoiraliitossa ovat palveluskoiratoimintaa harrastavat koirayhdistykset ja rotujärjestöt.

Rekisteröidy verkkokaupan kanta-asiakkaaksi

TopDogin verkkokaupan kanta-asiakkaana saat kuukausittain vaihtuvan kanta-asiakasedun verkkokaupassa. Rekisteröitymällä hyväksyt tietosuojaselosteen ja sopimusehdot, sekä tietojesi tallentamisen TopDog asiakasrekisteriin.

TopDog Nummela

Vihdintie 2, 03100 Nummela

Ma-Pe: 10-19

La: 10-15

Su: suljettu

Ohjeet